Thuis

Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.

China Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. certificaten
China Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik heb met dit bedrijf sinds 2015, als hun machine van de diodelaser, snel en verbazende baan samenwerken het werkelijk doet!

—— Rosario Barroso

Het is aardig om met Erick te werken, kocht ik twee machines van hem, is hij veel nuttig aan machines:) orde aan dit bedrijf!! opnieuw zal plaatsen!

—— Venessa H.

Nog gelovig aan GYHS na 3 jaar. De efficiënte lasermachine stelt zeer goed mijn klanten tevreden! Op de samenwerking met hen! zal gaan!

—— Leslie moore

Ik ben online Chatten Nu

Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.

1 2 3
Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.
productielijn Factory foto

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GYHS
Aantal werknemers : 20~100
Jaarlijkse omzet : 4,500,000-60,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

GYHS-Technologieco., Ltd is een vervaardiging die van professioneel schoonheidsmateriaal, R&D, productie, verkoop en de dienst in één combineren. Aangezien wij in 2009 werden gevestigd, hebben wij onze beste inspanningen in schoonheidsmateriaal productie betaald, samen met de OEM dienst die vele beroemde merken overzee verstrekken.

 

Onze Internationale verkoopafdeling werd opgericht in Juni, 2015. Sindsdien werden de producten in het buitenland uitgevoerd, en tevredenstelden duizenden salons en de verdelers, brengen het dubbele groeien voor allebei van ons.

 

Tot nu hebben wij meer dan 10 reeksenmachines de eisen van de markt zoals verwijdering van het Laserhaar, IPL, rf, ultrasone klank, cryolipolysis van het gewichtsverlies, vacuümlichaam, HIFU SMAS opheffend, vaginale het aanhalen laser en vaginale HIFU, de laser die van de de tatoegeringsverwijdering van Nd yag, picosecondelaser ontmoeten de vormen,

De zorgmachines enz. van de Multifuncationalhuid. Deze machines worden over de hele wereld gekocht, uitgevoerd naar Amerika, Europa, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië en de loyale steun van de klanten gewonnen.

 

Met het concept „Kwaliteit is onze ziel, zijn de brandkast en de gevolgen onze cultuur“ „GYHS“ winst een goede reputatie in de afgelopen jaren heeft. Nu is onze ontwikkelende uitvoerige verkoopdienst, na de verkoopdienst, R&D-afdeling, opleidende afdeling bereid om u te verstrekken de veel betere dienst en een hulp in uw zaken! Hoop om win-win samenwerking met u te hebben.

 

 

 

 

Contactgegevens
Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sophie

Tel.: 86-13141125350

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)